Dari Usahawan Ke Jutawan

Jom Sertai Usahawan Heavenlife. Team Heavenlife akan sentiasa membantu anda untuk mencapai MATLAMAT anda yang menjadi PERJUANGAN Kami.

Ustaz Abdul Malek Ladzim

Pengasas Heavenlife

Mencari Peluang Menambah Pendapatan Keluarga?

Kami akan membantu anda untuk mencapai cita-cita anda. Yang penting sertai kami dan kami akan tunjuk caranya. In sya Allah kita berjaya bersama

Kelebihan Jadi Agen Heavenlife

Modal Permulaan

1.Modal untuk mulakan perniagaan sebagai Rakan Niaga Heavenlife hanyalah RM115 ( SM ) dan RM125 ( SS ) akan dapat 1 kotak Heavenlife Caffe . Modal permulaan ni termasuk: 

⁃  Latihan dan sokongan 

⁃  Bahan pemasaran  

⁃  Sistem E commerce

Tidak Simpan Stok

Rakan Niaga tak perlu pegang stok dan pos barang. Kesannya kerja Rakan Niaga kurang. Kos Operasi rendah. Margin untung meningkat berbanding sistem lama, Keuntungan ejen lebih rendah.

Tidak Wajib Buat Belian Setiap Bulan

Rakan Niaga Heavenlife tak wajib beli produk Setiap bulan. Hanya Rakan Niaga yang buat jualan lebih dari RM3k ( STAR keatas ) sahaja yang perlu buat jualan peribadi sebanyak RM500 sebulan utk elakkan ejen lama goyang kaki dan tidak bertanggung jawap dgn ejen baru.

Komisen Tinggi

Komisen Heavenlife dibayar berdasarkan usaha. Makin tinggi jualan makin tinggi komisen sehingga 40%. Berbanding sistem lama, Rakan Niaga yang banyak modal, banyak lah untung. Rakan Niaga tak ada modal,untung kecil dan mengundang isu lawan harga (buang harga).

Mudah Diusahakan

Perniagaan Heavenlife boleh dilakukan 1-2 orang untuk buat jualan lebih dari 6 angka sebulan berbanding sistem lama perlu ramai pekerja 5-15 orang untuk uruskan stok dan pengurusan Rakan Niaga.

Dari Usahawan ke Jutawan

Komisen & Ganjaran
Dana Rumah
Dana Kereta
Royalti
Previous slide
Next slide
Heavenlife

Jom Sertai Heavenlife

Modal untuk mulakan perniagaan sebagai Rakan Niaga Heavenlife hanyalah RM 115 ( SM ) dan RM 125 ( SS ) akan dapat 1 kotak Heavenlife Caffe . Modal permulaan ni termasuk: 

⁃  Latihan dan sokongan 

⁃  Bahan pemasaran  

⁃  Sistem E commerce

Perlukan Pertolongan? Jom Kita Chat

Sekiranya anda mempunyai soalan, boleh terus Chat kami disini

Customer Support

Khimat Pelanggan

Online

Khimat Pelanggan

Hi, What can i do for you? 00.00
Scroll to Top